De iCEM-e is de kern van de iCEM die – in een behuizing – tegen de woning wordt geplaatst. De oplossing is geschikt voor grondgebonden woningen en complexen. De iCEM-e kan zowel aan de voor- als achterzijde van de woning worden geplaatst. In de buitenopstelling zijn alle voorzieningen opgenomen om de verwarming te laten functioneren. Ook de aan- en afvoer van lucht voor ventilatie en de afvoer van water zijn hierin opgenomen. Het totale gewicht van de buitenopstelling is minder dan 700 kilo.

De iCEM-e is geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw en moet op een betonnen fundering voorzien van vuilwaterafvoer met stankslot worden geplaatst. Wanneer de modules rug aan rug geplaatst worden moeten derden aanvullende maatregelen nemen om brandoverslag te voorkomen.

Keuzemogelijkheid in afwerking

De buitenoplossing kent een keuzemogelijkheid in afwerking. Standaard heeft de module een polyesterafwerking in de kleur grijs. Tegen meerkosten is de module in elke RAL-kleur te verkrijgen. Afwerking met steenstrips of stuc is ook mogelijk.

Het display

Standaard onderdeel van de iCEM is het display. Met het display worden de functies verwarmen, koelen (optioneel) en ventileren bediend. Ook geeft het display inzicht in opwekking en verbruik van energie en binnenluchtkwaliteit.

Welk type iCEM voor welke situatie het meest geschikt is vertellen wij je graag in een persoonlijk gesprek. Welke iCEM je ook kiest weet je jezelf verzekerd van: nieuwste technologie, meest energiezuinige oplossing in zijn soort, laagste initiële prijsstelling en TCO en kleinste ruimtebeslag in of buiten de woning.