De iCEM-f is de kern van de iCEM die aan de binnenzijde van de woning – tegen de gevel – wordt geplaatst. De oplossing is geschikt voor grondgebondenwoningen en complexen. De iCEM-f onderscheidt zich doordat alle onderdelen van de module zich in de woning bevinden. Alle voorzieningen om de verwarming te laten functioneren zijn opgenomen. Ook zijn alle voorzieningen voor de aan- en afvoer van lucht voor ventilatie en de afvoer van water hierin opgenomen. Het totale gewicht van het element is minder dan 500 kilo. De iCEM-f is geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.  
 
Optioneel wordt een op maat gemaakt rooster voor de lucht aan- en afvoer voor de warmtepomp meegeleverd in kleur naar keuze.

Het display

Standaard onderdeel van de iCEM is het display. Met het display worden de functies verwarmen, koelen (optioneel) en ventileren bediend. Ook geeft het display inzicht in opwekking en verbruik van energie en de binnenluchtkwaliteit.

Welk type iCEM voor welke situatie het meest geschikt is vertellen wij je graag in een persoonlijk gesprek. Welke iCEM je ook kiest weet je jezelf verzekerd van: nieuwste technologie, meest energiezuinige oplossing in zijn soort, laagste initiële prijsstelling en TCO en kleinste ruimtebeslag in of buiten de woning.