De iCEM-i is de kern van de iCEM in combinatie met een dakelement voor woningen met een kap.  De oplossing is geschikt voor woningen met een dakhelling tussen de 30-55 graden. De iCEM-i onderscheidt zich door de bouwkundige integratie van het dakdeel dat geplaatst wordt in de kap van de woning. Hierin zijn alle voorzieningen opgenomen om de verwarming te laten functioneren. 

Het buitendeel zorgt voor de aan- en afvoer van lucht voor ventilatie van de woning en de afvoer van water. Het element is voorzien van een indekdeel waardoor de bouwer op het dak kan aansluiten met dakpannen en of zonnepanelen. De kap van het buitendeel is standaard antracietgrijs en het totale gewicht van het dakelement is minder dan 100 kilo. 
 
De iCEM-i is geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw en wordt geplaatst op een aansluitframe. Het frame maakt het mogelijk om alle watervoerende en elektrische voorzieningen tussen de iCEM en de woning foutloos aan te sluiten. Ter voorbereiding van het plaatsen en installeren van de module 
wordt het frame in een eerdere fase van het project geleverd. 

Het dakelement bestaat uit:

  • Geïsoleerde dakplaat
  • Kunststof kap met buitendeel warmtepomp
  • Spinvliesfolie
  • Schuimstrook
  • Indekdeel
  • Strook Ubiflex

Display

Standaard onderdeel van de iCEM is het display. Met het display worden de functies verwarmen, koelen (optioneel) en ventileren bediend. Ook geeft het display inzicht in opwekking en verbruik van energie en binnenluchtkwaliteit. 

Welk type iCEM voor welke situatie het meest geschikt is vertellen wij je graag in een persoonlijk gesprek. Welke iCEM je ook kiest weet je jezelf verzekerd van: nieuwste technologie, meest energiezuinige oplossing in zijn soort, laagste initiële prijsstelling en TCO en kleinste ruimtebeslag in of buiten de woning.